Tag: dexandra perfume

Dexandra Perfume Review Dari Pelanggan Yang Terus Jatuh Hati

Siapa yang tidak suka dengan wangian dexandra perfume. Perfume dexandra ini cukup popular di Malaysia. Masakan tidak sudah ramai yang menggunakan minyak wangi daripada intipati wangian terkenal di dunia termasuklah Burberry, Chanel, Vitroia Secret dan banyak lagi.

15822618_641944346014015_1739316882112726796_n

Bersama-sama ini dikongsikan untuk anda lambakan dexandra perfume review ini yang datang daripada kalangan pelanggan yang cukup berpuas hati dengan kualiti yang ada.

Antaranya ialah :

Saya suka gunakan wangian dexandra. Tidak pernah mengecewakan. Baunya membuatkan saya bersemangat dan berkeyakinan tinggi pada setiap hari. Pilihan yang banyak dan murah membuatkan dexandra wangian pertama saya sekarang. Semoga dexandra terus success dan menjadi pilihan no 1 rakyat Malaysia kelak. Good job.

Saya boleh jimat duit dengan bau aromanya yang longlasting setanding jenama antarabangsa dan pasti membuatkan orang sekeliling jatuh hati. Yang pasti saya akan membawa ke mana sahaja saya pergi. Bau yang mahal harga berpatutan dan tidak perlu mandi bunga lagi. Dexandra kan ada.

Barang sampai i terus pakai dan bau dia perfect. Sama macam original perfume yang beratus tuu. Kahyal dengan wangian dia sampai lambat bagi feedback. Dulu memang pengemar midnight fantasy. Tapi makin lama makin duit sesak. Lagilagi bila dah ada GST. Then, terjumpa dengan Dexandra Perfume. Mula-mula raguragu juga. Then, makin hari review Dexandra ini makin banyak. Terdetiklah dekat hati nak cuba. Ahaa….memang perfume ini unexpectedlah. Wangi sangat

Hi. Saya memang pengemar perfume. Memang suka kaji dan search pasal perfyme kat Google. Lepas itu mulalah berjinak-jinak dengan perfume dari butik Victoria secret dan bath and body works. Sebab yang itu sahaja saya mampu. Nak beli designer perfume terlalu mahal bagi saya jikalau cari di Parkson. Tapi malangnya, perfume ini tak tahan lama. Lepas itu terdengar pula pasal Perfume Dexandra ini yang sedang hangat virak di di online dan internet. Saya pun apa lagi trylah. Hehe. First time try adalah bombshell. Memang best dan long lastinggg sangat. Saya pun terus daftar jadi dexandra dropship bawah team Noraliza Alwi di DexandraPerfume.co. Support dan teknik marketing yang ditunjukkan oleh team stokis Puan Noraliza Alwi. snagat awesome

Dexandra Perfume. Jana Pendapatan Sebagai Dropship Dengan Saya!

perfume-dexandra
Dexandra perfume

Dexandra Perfume. Jana Pendapatan Sebagai Dropship Dengan Saya! Dahulu kita boleh perhatikan kalangan yang menyediakan barangan dan produk kesihatan mahupun peralatan diri adalah kalangan syarikat yang ternama di dunia ataupun syarikat besar di Malaysia.

Dikalangan kita di Malaysia, peniaga Cina lebih dilihat memegang pasaran besar bagi produk kesihatan dan peralatan serta penampilan diri. Dikalangan orang kita tidak ramai.

 

Itu dahulu. Sekarang ini trend itu sudah banyak berubah. Satu demi satu produk bumiputera dan berjaya dilancarkan untuk pasaran tempatan di Malaysia sekaligus memecahkan monopoli bangsa asing dalam dunia perniagaan. Yang bagusnya tentang rakyat Malaysia ini keinginan utuk mencuba setiap produk baru yang dilancarkan memberikan keyakinan kepada kalangan pengeluar produk untuk mengeluarkan produk di Malaysia.

Tidak terkecuali kepada pemilik produk Dexandra Perfume. Hari ini dilaporkan dexandra Perfume ramai stokis dan agen dan beribu-ribu dexandra dropship yang aktif melakukan promosi dan pemasaran di seluruh negeri di Malaysia. Antara stokis Perfume Dexandra yang cukup terkenal di Malaysia adalah Puan Noraliza Alwi. Beliau boleh dikalangan antara top stokis Dexandra Perfume Malaysia umummya, Kedah, Terengganu, Kelantan, Pahang, Kuala Lumpur dan negeri Selangor amnya. Beliau mempunyai ramai agen dan dexandra dropship di bawah pengawasan dan pengurusannya.

Ini kerana kalangan dexandra dropship dan agen beliau cukup gemar teknik pamasaran gerila yang diajar dan diterapkan oleh Puan Noraliza menyebabkan ramai yang telah berjaya menjana pendapatan daripada ribuan ringgit sehingga puluhan ribu setiap bulan. Sistem pemasaran dan promosi online yang dibangunkan unik mudah untuk diikuti sesiapa sahaja yang berminat untuk jana pendapatan tambahan dengan keadaan kos sara hidup dan ekonomi di Malaysia yang suamsuam kuku pada ketika ini. Contohnya di sini, dexandraperfume.co

Yang menariknya tentang Puan Noraliza ini, daripada hanya menjana pendapatan ribuan ringgit setiap bulan sekarang ini melalui bisnes dan perniagaan Dexandra perfume ini beliau telah berjaya jana pendapatan ratusan ribu setiap bulan. Tidak lama pun masa yang diambil beliau untuk sampai ketahap ini. Hanya dalam masa beberapa bulan sahaja. Dengan ilmu, pengalaman dan teknik gerila pemasaranyang beliau ada, kebanyakan anak buah yang di bawah beliau ramai yang telah pun berjaya.

Nah, inilah peluang anda untuk belajar dengan Puan Noraliza Alwi ini.

Saya banyak belajar

Saya banyak belajar… dalam hidup ini, jangan hanya merungut, rezeki takkan datang bergolek tanpa dibuat sesuatu. Lama saya mencari dan mencari peluang untuk memulakan bisnes dan nikmati kehidupan bebas masa seperti yang selalu diceritakan dalam buku2 motivasi. Apa yang saya tak cuba?..Saya orang banyak duit kononnya, nak terus bermula dengan Franchise, hangus!

RM100,000 begitu sahaja akibat membuta tuli buat keputusan tanpa ada mentor bagi tunjuk jalan. Ikut kata hati..Tapi saya tak berputus asa, saya usahakan pula franchise lagi, yang kedua, dengan menjual barangan bayi. Subhanallah, lagi skali jatuh terlungkup, tak mau cerita berapa banyak yang habis..Kemudiannya saya tiada pilihan duit dah banyak habis, MLM pilihan terakhir. Alhamdulillah Allah beri ilmu kegagalan lagi pada saya..hingga ULTIMATENYA , saya ambil kursus untuk keluarkan produk sendiri yang memang dah jadi trend sekarang. Saya sedar dan saya dah belajar yang BISNES IS NOT ABOUT PRODUCT, tapi saya degil, nak juga keluar produk. Nyaris Tak terbang lagi RM50,000.

Design dah siap, kilang dah contact, tinggal nak transfer duit jer lagi untuk first MOQ. Syukur Allah lorongkan saya bertemu dengan FB founder Dexandra Perfume, disaat saya baru nak launch produk pertama saya.