Dexandra Perfume. Jana Pendapatan Sebagai Dropship Dengan Saya!

perfume-dexandra
Dexandra perfume

Dexandra Perfume. Jana Pendapatan Sebagai Dropship Dengan Saya! Dahulu kita boleh perhatikan kalangan yang menyediakan barangan dan produk kesihatan mahupun peralatan diri adalah kalangan syarikat yang ternama di dunia ataupun syarikat besar di Malaysia.

Dikalangan kita di Malaysia, peniaga Cina lebih dilihat memegang pasaran besar bagi produk kesihatan dan peralatan serta penampilan diri. Dikalangan orang kita tidak ramai.

 

Itu dahulu. Sekarang ini trend itu sudah banyak berubah. Satu demi satu produk bumiputera dan berjaya dilancarkan untuk pasaran tempatan di Malaysia sekaligus memecahkan monopoli bangsa asing dalam dunia perniagaan. Yang bagusnya tentang rakyat Malaysia ini keinginan utuk mencuba setiap produk baru yang dilancarkan memberikan keyakinan kepada kalangan pengeluar produk untuk mengeluarkan produk di Malaysia.

Tidak terkecuali kepada pemilik produk Dexandra Perfume. Hari ini dilaporkan dexandra Perfume ramai stokis dan agen dan beribu-ribu dexandra dropship yang aktif melakukan promosi dan pemasaran di seluruh negeri di Malaysia. Antara stokis Perfume Dexandra yang cukup terkenal di Malaysia adalah Puan Noraliza Alwi. Beliau boleh dikalangan antara top stokis Dexandra Perfume Malaysia umummya, Kedah, Terengganu, Kelantan, Pahang, Kuala Lumpur dan negeri Selangor amnya. Beliau mempunyai ramai agen dan dexandra dropship di bawah pengawasan dan pengurusannya.

Ini kerana kalangan dexandra dropship dan agen beliau cukup gemar teknik pamasaran gerila yang diajar dan diterapkan oleh Puan Noraliza menyebabkan ramai yang telah berjaya menjana pendapatan daripada ribuan ringgit sehingga puluhan ribu setiap bulan. Sistem pemasaran dan promosi online yang dibangunkan unik mudah untuk diikuti sesiapa sahaja yang berminat untuk jana pendapatan tambahan dengan keadaan kos sara hidup dan ekonomi di Malaysia yang suamsuam kuku pada ketika ini. Contohnya di sini, dexandraperfume.co

Yang menariknya tentang Puan Noraliza ini, daripada hanya menjana pendapatan ribuan ringgit setiap bulan sekarang ini melalui bisnes dan perniagaan Dexandra perfume ini beliau telah berjaya jana pendapatan ratusan ribu setiap bulan. Tidak lama pun masa yang diambil beliau untuk sampai ketahap ini. Hanya dalam masa beberapa bulan sahaja. Dengan ilmu, pengalaman dan teknik gerila pemasaranyang beliau ada, kebanyakan anak buah yang di bawah beliau ramai yang telah pun berjaya.

Nah, inilah peluang anda untuk belajar dengan Puan Noraliza Alwi ini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s